DOEN’22 lanceert podcast: ‘Bakkie DOEN’

DOEN’22 lanceert podcast: ‘Bakkie DOEN’

Bakkie DOEN!

DOEN’22 komt met een eigen podcast: ‘Bakkie DOEN’. In deze podcast gaan raadsleden Piet-Cees van der Wel en Erik Volkers in gesprek met mensen die belangrijk zijn voor de gemeente Hardenberg.

Het format is eenvoudig: zodra de koffie op is, is het gesprek voorbij. Het doel van de podcast is om politieke onderwerpen beter uit te diepen en dichter bij de inwoners uit de gemeente Hardenberg te brengen.

Belangrijk om onderwerpen te verdiepen
Piet-Cees van der Wel vindt dat het voor de politiek steeds noodzakelijker wordt om beter uit te leggen hoe besluiten tot stand komen. “Je merkt dat het steeds lastiger wordt om niet in een hokje gedrukt te worden. Om een voorbeeld te geven: wij hebben een duidelijke mening over het vluchtelingenvraagstuk in onze gemeente. Als je kritiek uit op bijvoorbeeld het AZC of het COA, word je heel snel in een bepaalde hoek gedrukt. In een podcast kun je dan beter uitleggen dat je niet tegen de opvang van vluchtelingen bent, maar wel tegen het niet nakomen van afspraken.”

Eerste Aflevering: In Gesprek met Antoine Wildenberg

In de eerste aflevering spreken van der Wel en Volkers vanuit de brandweerkazerne in Slagharen met Antoine Wildenberg, voorzitter van DOEN’22 en expert op het gebied van veiligheid. Antoine heeft een indrukwekkende achtergrond bij defensie en de NAVO. Hij heeft gewerkt bij het Supreme Headquarters Allied Powers Europe (SHAPE) en was NATO-Burger, waarbij hij onder andere werd uitgezonden naar Afghanistan.

Tijdens de podcast deelt Antoine zijn professionele inzichten over de veiligheidssituatie in de gemeente Hardenberg. Hij bespreekt wat er goed gaat en waar verbeteringen mogelijk zijn, vanuit zijn uitgebreide ervaring en expertise.

Bakkie DOEN! De podcast van DOEN'22

Luister en Bekijk ‘Bakkie DOEN’

De eerste aflevering van ‘Bakkie DOEN’ staat vanaf nu online. Je kunt de podcast beluisteren via alle podcastkanalen en ook bekijken op deze website en het YouTube-kanaal van DOEN’22.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *