Op fietstour langs de Vaart. DOEN’22 in Dedemsvaart!

Op fietstour langs de Vaart. DOEN’22 in Dedemsvaart!

DOEN’22 gaat geregeld op tour door de gemeente. We vinden het leuk om dat op de fiets te doen. Op de fiets zie je altijd meer dan in de auto. Vrijdag 16 september deden we Dedemsvaart aan. We spraken met ondernemers, met de voorzitter van de DMC, met de voorzitter en vrijwilligers van voetbalvereniging DVC Dedemsvaart en verschillende inwoners. Een erg leuke en boeiende middag.

Tekst gaat verder onder de foto

Erik Volkers en Piet-Cees van der Wel bij DVC Dedemsvaart

Voetbalvereniging DVC Dedemsvaart is druk met het maken van een plan om het sportpark te verplaatsen. Dit zou een win-win-situatie kunnen opleveren, omdat het op de huidige locatie van het sportpark ruimte geeft aan woningbouw en op de nieuwe locatie ruimte geeft aan sportieve ontwikkelingen. De voetbalvereniging kan daar dan uit de voeten, maar het zou wellicht ook voor andere sportverenigingen kansen bieden. We volgen de ontwikkelingen op de voet.

In het centrum ontstaan er geregeld gevaarlijke situaties. Bijvoorbeeld bij de Action.
Tekst gaat verder onder de foto

Piet-Cees van der Wel en Erik Volkers bij de Action

Het laden en lossen levert daar geregeld gevaarlijke situaties op. Het zou goed zijn als daar een oplossing voor komt. Verschillende mensen spraken ons hier op aan. Er wordt al lange tijd over schuinparkeren gesproken, maar dat komt nog onvoldoende van de grond. We zullen hier aandacht voor vragen, want het centrum van Dedemsvaart moet veilig en toegankelijk zijn. Letterlijk tijd voor actie dus. Een vruchtbare dag!

Één reactie op “Op fietstour langs de Vaart. DOEN’22 in Dedemsvaart!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *