Gemeente Hardenberg 2050, Partijbijeenkomst 30 mei

Gemeente Hardenberg 2050, Partijbijeenkomst 30 mei

Partijbijeenkomst DOEN’22: Gemeente Hardenberg 2050
Waar willen we staan als gemeente Hardenberg in 2050?
We blikken vooruit naar 2050 tijdens onze tweede partijbijeenkomst. Dit is de aftrap van het werken aan onze langetermijnvisie op het beleid van de gemeente. Het wordt wederom een interactieve avond. Iedereen is welkom!

Programma
20.30 uur: Welkomstwoord voorzitter Antoine Wildenberg (aansluitend op besloten algemene ledenvergadering)
20.35 uur: Korte politieke terugblik fractievoorzitter Piet-Cees van der Wel
20.40 uur: Interactief gedeelte
21.45 uur: Afsluiting met aansluitend een natje en droogje

Aanmelden voor partijbijeenkomst 30 mei 2024
=

Langetermijnvisie

Bij DOEN’22 geloven we dat ware politieke voortuitgang niet bereikt wordt door van verkiezing naar verkiezing te leven. Het vereist een vooruitziende blik en een constante inzet voor verbetering. Daarom streven we ernaar om verder te kijken dan de korte termijn, en ons te richten op wat echt belangrijk is voor de inwoners van Hardenberg, nu en in de toekomst.

Onze missie: Veiligheid en verbetering

Onze missie blijft onveranderd: Hardenberg veiliger en beter maken voor huidige en toekomstige generaties. We zetten ons in voor alle 29 kernen van onze gemeente, met een lokaal georiënteerd, betrouwbaar en deskundig team dat continu gericht is op verbetering.

Een visie van vertrouwen en groei

Onze vernieuwde visie bouwt voort op de fundamenten van betrouwbaarheid, vertrouwen en constante verbetering. We hebben de ambitie om Hardenberg te transformeren tot een gemeente die dient als voorbeeld voor andere Nederlandse gemeenten; een gemeente die erkend wordt als de meest aantrekkelijke plek van Nederland om te wonen, werken en te recreëren.

Samen Hardenberg vormgeven

De ontwikkeling van deze visie is een dynamisch proces waarbij we de input en betrokkenheid van de gemeenschap van Hardenberg hoog in het vaandel dragen. We nodigen al onze inwoners uit om deel te nemen aan dit proces en samen de toekomst van onze gemeente vorm te geven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *