Mooie eerste ledenvergadering en partijbijeenkomst in De Krim

Mooie eerste ledenvergadering en partijbijeenkomst in De Krim

De eerste algemene ledenvergadering van DOEN’22
Tijdens de eerste ledenvergadering werden er een aantal belangrijke documenten, waaronder de statuten door de leden vastgesteld. Daarna blikten we vooruit: Waar willen we staan als gemeente Hardenberg in 2050?
Dit was de aftrap van het werken aan onze langetermijnvisie op het beleid van de gemeente.

Veel interactie
Nadat voorzitter Antoine Wildenberg de avond had geopend, vertelden Piet-Cees en Erik over de actuele politiek. Maar al heel snel ontstond er veel interactie over de hoofdvraag van de avond. Waar willen we naar toe? Wat wordt ons lange termijn verhaal. Met name zorg en onderwijs kregen dit keer veel aandacht.

Werkgroepen
Deze algemene plenaire aftrap is de start van het vormen van vijf werkgroepen: Economie, ruimte, gemeente, veiligheid en zorg.  Deze werkgroepen worden gevuld met maximaal 8 vaste leden per groep. In circa 5 avonden gaan de werkgroepen aan de slag om tot een langetermijnvisie te komen. Die visie moet eind 2024 klaar zijn.

Het was mooi om het enthousiasme te voelen bij de mensen. De gemeente Hardenberg is toe aan een positieve verandering en die willen wij gaan brengen. De komende periode gaan we daar dan ook keihard mee aan de slag!

Langetermijnvisie

Bij DOEN’22 geloven we dat ware politieke voortuitgang niet bereikt wordt door van verkiezing naar verkiezing te leven. Het vereist een vooruitziende blik en een constante inzet voor verbetering. Daarom streven we ernaar om verder te kijken dan de korte termijn, en ons te richten op wat echt belangrijk is voor de inwoners van Hardenberg, nu en in de toekomst.

Onze missie: Veiligheid en verbetering

Onze missie blijft onveranderd: Hardenberg veiliger en beter maken voor huidige en toekomstige generaties. We zetten ons in voor alle 29 kernen van onze gemeente, met een lokaal georiënteerd, betrouwbaar en deskundig team dat continu gericht is op verbetering.

Een visie van vertrouwen en groei

Onze vernieuwde visie bouwt voort op de fundamenten van betrouwbaarheid, vertrouwen en constante verbetering. We hebben de ambitie om Hardenberg te transformeren tot een gemeente die dient als voorbeeld voor andere Nederlandse gemeenten; een gemeente die erkend wordt als de meest aantrekkelijke plek van Nederland om te wonen, werken en te recreëren.

Samen Hardenberg vormgeven

De ontwikkeling van deze visie is een dynamisch proces waarbij we de input en betrokkenheid van de gemeenschap van Hardenberg hoog in het vaandel dragen. We nodigen al onze inwoners uit om deel te nemen aan dit proces en samen de toekomst van onze gemeente vorm te geven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *